Huisgemaakte gerechten van biologische oorsprong

De vegetarische keuken heeft zich in een sneltempo ontwikkeld. Vegetarisch koken is een spannende en verfijnde manier van eten bereiden voor iedereen die van gezond voedsel houdt. Een goed vegetarisch voedingspatroon is voedzaam en in gastronomisch opzicht sensationeel.

Vegetarische voeding is niet langer de winkeldochter op het restaurantmenu en wordt niet langer beschouwd als het beperkte gebied van zilvervliesrijst en linzen.

Veel mensen eten tegenwoordig vrijwel vleesloos zonder zichzelf als vegetariër te bestempelen. De ontdekking van vleesloze gerechten uit andere landen en de enorme hoeveelheid verkrijgbare groenten, granen, noten en peulvruchten hebben geleid tot het ontstaan van een spannende vegetarische keuken, die onze waardering voor gezond voedsel heeft vergroot.

Het gebruik van producten uit de biologische landbouw geeft een extra gezonde meerwaarde aan de gerechten. Deze producten zijn geteeld zonder meststoffen en zonder chemische behandeling.

Wij werken met dagverse producten, afkomstig uit de biologische sector, en met leveranciers wiens producten onder de strenge controle staan van BLIK & ECOCERT.


Webdesign: Sem Peelman