Gezond uit eten

Op een boogscheut van de Grote Markt treffen we het vegetarische restaurant Grenoble aan, verscholen in de benedenverdieping van een
appartementenblok.

Bestelling?

Er is keuze tussen een grote (13€) en een kleine (12€) vegetarische dagschotel. Vandaag bestaat de grote schotel uit bloemkool, quinoa, preitaart, basmatirijst, andijvie, cannelloni met geitenkaas en groentesaus. Op een apart bordje wordt rode biet met nootjes en geraspte worteltjes in een Afrikaanse sinaasappelsaus geserveerd. Als drank kiezen we voor een groentesap en als dessert een notentaartje.

Smaak?

Je zou nooit geloven dat deze ingrediënten bij elkaar passen, tot je het geheel proeft. Bij de cannelloni met de geitenkaas wordt een heerlijke tomaten-groentesausje geserveerd. Ook over de preitaart, waarvan ook de koek lekker krokant is, niets dan lof. Tot hier waren we al tevreden. Tot we de huisgemaakte notentaart proefden en besloten om de verbluffende smaak ervan nooit meer te zullen vergeten.

Gezondheidsscore?

9.5/10

Restaurantformule?

Verandering van spijs doet eten. De uitbaters letter er sterk op dat er elke dag een nieuw gerecht op het menu verschijnt, zodat ze hun dagelijkse klanten een gevarieerde voeding kunnen voorschotelen. Veganisten krijgen op aanvraag een aangepaste schotel.

Bijzonderheden?

Een gezellig, zeer sfeervol interieur. Zachte muziek weerklinkt op de achtergrond. Zeer hygiënische en verzorgde omgeving.

Terug naar het overzicht...

Webdesign: Sem Peelman